Tante Wil XL - kartonnen hanglamp

€ 260,00
€ 214,88 excl.
Inclusief belasting
€ 214,88 excl.

Aantal

Een complete kartonnen lamp die je kunt bestellen en kant en klaar geleverd krijgt. Je hoeft hem alleen nog op te hangen met de bijgeleverde zwarte kunststof pendel. Lampenkap tante Wil bestaat uit meerdere lagen 5 mm golfkarton. Door de grote golfjes komt het licht heel mooi naar buiten. Liever een luxere pendel of een lamp op een voet, of meerdere lampen boven je tafel? Kijk dan even bij onze armaturen die los verkrijgbaar zijn.

Deze ronde lampenkap heeft een diameter van 59 cm en een hoogte van 33 cm en is gemaakt van diverse lagen golfkarton. Wij gebruiken voor de lampen een golfkarton soort met een 5 mm golf hoogte. Daarnaast snijden wij de ringen mooi dun. Hierdoor komt het licht mooi door de golfjes naar buiten. Standaard wordt de lampenkap geleverd met een zwarte kunststof pendel.

Je kunt onze kartonnen lampenkappen ook combineren met diverse armaturen. Wij maken gebruik van de kwalitatieve armaturen van Highlight, je vind ze in de shop.

Welke LED lichtbron je wilt gaan gebruiken in samenwerking met deze kartonnen lampenkap is persoonlijk. Vandaar dat deze niet is inbegrepen. Alle LED lampen met een E27 fitting zijn geschikt bij de aangeboden armaturen.

Om de lampenkap mooi te houden hebben we hier wat tips opgeschreven om hem mooi te houden.

KD001938

Datasheet

Materiaal type
AAA golfkarton
Kleur
Kraft
Formaat (LxBxH)
rond 59x33 cm
Optie
Diverse armaturen
Fitting
E27
LED lamp
exclusief
Inclusief
Transport per postbezorger
Inclusief
zwarte kunststof pendel

Specifieke referenties

Gerelateerde producten

(There are 16 other products in the same category)