kartonnen hanglamp tante Wil XS

Tante Wil XS - kartonnen hanglamp

€ 69,00
€ 57,02 excl.
Inclusief belasting
€ 57,02 excl.

Aantal

Een mooie lampenkap nodig? Dan zit je zeker goed bij deze kartonnen hanglamp. Lampenkap tante Wil bestaat uit meerdere lagen 5 mm golfkarton. Door de grote golfjes komt het licht heel mooi naar buiten. Standaard wordt tante Wil geleverd met een zwarte kunststof pendel. Liever een luxere pendel, een voet of een heel ander armatuur? Kijk dan even bij onze armaturen. We bieden ze los aan zodat je zelf een mooie combinatie kunt maken die past bij jou interieur. 

Deze ronde lampenkap heeft een diameter van 19 cm en een hoogte van 30 cm en is gemaakt van diverse lagen golfkarton. Wij gebruiken voor de lampen een golfkarton soort met een 5 mm golf hoogte. Daarnaast snijden wij de ringen mooi dun. Hierdoor komt het licht mooi door de golfjes naar buiten. Standaard wordt de lampenkap geleverd met een zwarte kunststof pendel.

Je kunt onze kartonnen lampenkappen ook combineren met diverse armaturen. Wij maken gebruik van de kwalitatieve armaturen van Highlight, je vind ze op de site.

Welke LED lichtbron je wilt gaan gebruiken in samenwerking met deze kartonnen lampenkap is persoonlijk. Vandaar dat deze niet is inbegrepen. Alle LED lampen met een E27 fitting zijn geschikt bij de aangeboden armaturen.

Om de lampenkap mooi te houden hebben we hier wat tips opgeschreven om hem mooi te houden.

KD001938-XS

Datasheet

Materiaal type
AAA golfkarton
Kleur
Kraft
Formaat (LxBxH)
rond 19x29 cm
Optie
Diverse armaturen
Fitting
E27
LED lamp inclusief
Nee
Inclusief
Transport per postbezorger
Inclusief
zwarte kunststof pendel

Specifieke referenties

Gerelateerde producten

(There are 16 other products in the same category)